SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

E pabesueshme: Elcin Sangu jo vetëm aktore e zonja por edhe… akrobate!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Elcin Sangu ose sic njihet ndryshe në Shqipëri si Defne nga seriali “Dashuri me Qira” është një nga aktoret e shumta që është e dhënë pas sportit për të qenë gjithmonë në formën e duhur. Por sporti që aktorja ka zgjedhur për trupin e saj është disi i vecantë. Ajo merret me pilates dhe këtë e bën me shumë pasion. Në fotogalerinë e mëposhtme do të gjeni disa nga momentet e aktores duke ushtruar këtë sport.

Leave a Comment

Your email address will not be published.