SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

“Dila” publikon një foto me familjen e sa!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktorja truke, Hatice Şendil Sağyaşar u bë e njohur tek ne me rolin e saj kryesor në serialin, Dila.

Që nga koha e transmetimit të kësaj telenovele, ka kaluar një periudhë e gjatë dhe natyrisht që edhe aktorët kanë ndryshuar shumë.

Dila, është martuar dhe ka marrë epitetin e të qenurit nënë. Ajo na ka prezantuar me familjen e saj të lumtur.

Sa i bukur duket ky portret familjar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.