SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Dashuria për Afra Saracoglu bëri që asistent regjisori i «Zonja Fazilet dhe të bijat» të pushohej nga puna!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Afra Saracoglu është një nga aktoret kryesorë në serialin «Zonja Fazilet dhe të bijat». Edhe pse në moshë shumë të re, ajo premton të ketë një të ardhme të sigurt në kinemanë turke. Megjithatë, së fundmi aktorja bukuroshe është përfshirë në disa probleme aspak të këndshme. Asistent regjisori i serialit ku Afra interpreton, Eray Altay ka rënë në dashuri me të.Deri këtu duket çdo gjë në rregull, por në fakt Eray është ndarë nga e dashura e tij, motra e regjisorit të “Zonja Fazilet dhe të bijat”, për të jetuar i qetë dashurinë e tij me aktoren. Sigurisht ky lajm nuk është pritur aspak mirë nga regjisori Goksen Usta i cili e ka pushuar Altayn nga puna. Ai është shprehur se nuk mund të ngatërrojë jetën personale me marrëdhëniet në punë. Duhet thënë se dashuria i ka kushtuar jo pak dy të rinjve!

Leave a Comment

Your email address will not be published.