SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Baris Arduc shkëputet nga kinemaja, Zhvendoset në Tajlandë për tu marrë me arte marciale

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktori i njohur Baris Arduc është shkëputur nga bota e kinematografisë për tu përqëndruar tek një tjetër pasion i tij. Ashtu siç vet aktori u shpreh në një intervistë, tashmë jeta e tij përkufizohet vetëm dy fjalë: shtëpi – palestër.
Omeri i “Dashuri me Qira” ndjek prej vitesh artet marciale. Ai ndodhet tani në Tajlandë ku i është bashkuar një “Fight Club”. Gjatë këtyre dy javëve që do të qëndroje atje, Baris do të marrë mësime ‘Jiu Jitsu’, ‘Kick Boks’ dhe ‘Muay Thai’.

👊👊👊 @brkbujin

A post shared by Barış Arduç (@arducbrs) on

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *