SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Asli Enver na zbulon më shumë mbi sezonin e dytë të serialit Nusja nga Stambolli – VIDEO

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Check out the video below:
Aktorja e njohur e serialit “Nusja nga Stambolli”, Asli Enver ka zbuluar për të gjithë ndjekësit e saj në Instagram trailer-in e sezonit të dytë të serialit. Siç duket nga video, seritë e para të sezonit të dytë janë xhiruar në Pragë, madje për këtë Asli ka provuar edhe të shërbejë kafe dhe të mësojë si t’i përgatisë ato, duke qenë se vet roli e kërkonte diçka të tillë
A do të përundojë bashkë dy personazhet kryesore në këtë sezon të ri? A do të triumfojë dashuria e tyre? Këtë ende nuk e dimë e deri atëherë nuk na mbetet gjë tjetër veçse të ndjekim rrjedhën e ngjarjeve çdo të premtë në orën 21:00 në Jolly HD.

#istanbullugelin 22 eylül'de 🖤

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.