SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Asli Enver dhe Murat Boz ndërmarrin një tjetër hap në marrëdhënien e tyre

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Asli Enver dhe Murat Boz u kthyen përsëri bashkë pas thuajse një muaji ndarjeje, por me një kusht: secili do të jetonte në shtëpinë e tij. Me sa duket kjo periudhë ka përfunduar, pasi çifti i është kthyer përsëri bashkëjetesës me njëri-tjetrin. Sipas gecce.com, ishte këmbëngulja e Murat ajo që e bindi Aslin. Burime pranë çiftit shprehen se këngëtari i njohur ishte ai që këmbënguli më shumë për këtë ndryshim mes tyre. Shtëpia e tyre e re ndodhet në Kuruçeşme dhe qiraja mujore është plot 6 mijë dollarë.
Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published.