Eksitim në rritje për serialin e ri turk Yuz Yillik Mucize / Njëqind vjet mrekulli

Eksitim në rritje për serialin e ri turk Yuz Yillik Mucize / Njëqind vjet mrekulli

Seriali i ri i Star TV, Yuz Yillik Mucize / Njëqind vjet mrekulli, me aktorë Ebru Sahin dhe Birkan Sokullu, po tërheq vëmendjen si një nga serialet më të larmishëm të këtij sezoni.

Me trailerat e publikuar të serialit, interesi po rritet. Në komentet në rrjetet sociale shihet se ata që i ka fituar Ebru Sahin në serialin Hercai dhe Destan me padurim e presin projektin Yuz Yillik Mucize/Njëqind vjet mrekulli.

Projekti Yuz Yillik Mucize, i cili shquhet si historia e personazhit Ali Tahir, i cili lindi në Selanik në 1893 dhe vdiq në Betejën e Sakarias në 1921 (në fakt nuk e bëri), do të tregojë historinë e këtij 130- vjeç. Seriali, në mjedisin e rrëfimit nga periudha e fundit e Perandorisë Osmane deri në themelimin e Republikës së Turqisë, e prej andej deri në ditët e sotme, ngjall një ndjesi krejt tjetër tek audienca. Kjo situatë unike në historinë e serialit, ku merr pjesë Ebru Sahin me personazhin e quajtur Harika, pritet të tërheqë shumë shikues në ekran.

Një valë e re interesi pas trailerit

Shikuesit filluan ta mbështesin serialin me komente duke deklaruar se ishin të lumtur të shihnin tema shumë të ndryshme në ekran në krahasim me të kaluarën. Kur traileri ishte shumë ndryshe dhe historia nuk ishte e tipit të njohur, filloi një valë e re emocionesh për fansat e serialit.

Dhe prezenca e një aktoreje të suksesshme si Ebru Sahin, e cila bëri të njohur emrin e saj në mbarë botën, nxjerr në pah edhe projektin Yuz Yillik Mucize. Birkan Sokullu sigurisht e meriton të luajë rolin kryesor në histori, si një emër që dëshmohet dhe mbahet mend për sukseset e tij dhe mund të shfaqë performanca mbresëlënëse, ashtu si në serialet televizive.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *