Hande Erçel Dhe Burcu Biricik Befasuan Të Gjith Me Mesazhin E Tyre (Foto)

Hande Erçel Dhe Burcu Biricik Befasuan Të Gjith Me Mesazhin E Tyre (Foto)

Shumë emra që jemi mësuar t’i shohim në ekran në seriale marrin pjesë aktive në terren pas tërmetit dhe marrin pjesë në aktivitetet e ndihmës krah për krah me qytetarët dhe kolegët e tyre.

Institucione dhe organizata të ndryshme, emra të njohur që marrin pjesë në organizimet e bashkive, përveç ndihmës financiare janë përfshirë edhe në klasifikimin dhe paketimin e materialeve të dërguara nga i gjithë vendi dhe dërguar për të prekurit nga tërmeti.

Burcu Biricik, e cila doli në ekran me serialin Camdaki Kız (Vajza në Xham) dhe Hande Erçel, një tjetër aktore e famshme, janë ndër emrat e spikatur që nga dita e parë.Hande Erçel, e cila është ndër ato që mbështesin organizatat së bashku me institucione dhe organizata si İhtiyaç Haritası (Nevoja Harta), AHBAP, Bashkia Şişli, ishte gjithashtu pioniere e shumë njoftimeve të rëndësishme në llogarinë e saj në Instagram me numrin e ndjekësve të saj që shkonte në 30 milionë.

Burcu Biricik ka marrë pjesë edhe në paketimin e materialeve me kolegen e saj Selma Ergeç dhe emra të tjerë në organizatat ndihmëse të terrenit.Gjithashtu, ajo vazhdon të përcjellë nevojat dhe mesazhet e rëndësishme në lidhje me rajonin e tërmetit në llogarinë e saj në rrjetet sociale.

Ndërkohë, bëhet e ditur se serialet televizive janë ndërprerë dhe shumë punëtorë të serialeve kanë shkuar vullnetarisht në zonat e tërmeteve, ku kanë punuar me kompani produksioni apo organizata të ndryshme për viktimat e tërmetit.

Shumë kompani prodhuese dërguan punëtorët e kompleteve në rajon me materialet dhe karvanët që do të punojnë në zonën e tërmetit.

Burcu Biricik dhe Hande Erçel shpallën në llogaritë e tyre në rrjetet sociale edhe zërat e punonjësve të serialeve që po punojnë shumë për viktimat e fatkeqësive në rajonin e tërmetit.

Një mesazh nga një punonjës i grupit të quajtur Yiğit Umurhan, ku thuhet se si punonjës të kinemasë, ata do të shkojnë në fshatrat Adıyaman dhe Maraş, këtë herë pas Hatay, një nga qytetet tona të goditura nga tërmeti, për të punuar për nevojat e tyre të strehimit dhe çadrës. vend në rrjetet sociale.

Këtë mesazh edhe Burcu Biricik ua ka bërë të ditur ndjekësve të saj. Më pas, Hande Erçel publikoi këtë postim duke theksuar nevojën për çadra dhe i drejtoi ata që donin të ndihmonin me fjalët “Për mbështetjen tuaj…” në adresën përkatëse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *