Kush është ‘Baran’ nga Lulet e Pergjakshme? Ne cilat seriale ka aktruar… (Foto)

Kush është ‘Baran’ nga Lulet e Pergjakshme? Ne cilat seriale ka aktruar… (Foto)

Barış Bektaş eshte emri i aktorit, i cili i dha jetë personazhit të Baranit në Kan Çiçekleri (Lulet e Pergjakshme) një nga seritë e fenomenale të Kanal 7. Pra, kush është Barani nga Lulet e Pergjakshme (Kan Cicekleri)? Ja serialet qe ka luajtur Barış Bektaş dhe të gjitha të panjohurat për ata që po pyesin fansat e tij…

“Barış Bektaş ka lindur në Stamboll në vitin 1997. Tani është 25 vjeç. Fëmijërinë e kaloi në Stamboll. Pas arsimit fillor, dhe të mesëm, ai u diplomua në Departamentin e Kontabilitetit dhe Auditimit në Universitetin Tregtar të Stambollit. Profesioni i vertet i tij është kontabiliteti.

Pas shkollimit iu drejtua aktrimit. Eksperiencën e parë të aktrimit e pati me Dokumentarin Savasin Efendileri. Më pas ai u shfaq në filmin e quajtur Tanrinin Gozyaslari. Barış Bektaş aktualisht është duke luajtur rolin kryesor në serialin “Lulet e Pergjakshme (Kan Cicekleri)”, i cili takohet me publikun në ekranin e Kanal 7. Bektaş, i cili ka përjetuar për herë të parë rolin kryesor me këtë serial, interpreton aktrimin me personazhin e Baranit në serial.

Rolet ne te cilat ka marre pjese BARIŞ BEKTAŞ:
2021 – Savaşın Efsaneleri (Doumentar)
2021 – Tanırının Gözyaşları (Film Kinema)
2022 – Lulet e Pergjakshme (Kan Çiçekleri – Serial)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *