Ka Një Ngjarje Te Çuditshmë Në Serialin Ne Fund Te Nates (Foto)

Një gjendje mospërputhjeje që shqetëson shikuesit për serialin Gecenin Ucunda (Në fund të natës), i cili transmetohet në ekranin e Star TV mbrëmjet e së martës, tërheq vëmendjen. Arsyeja themelore për këtë mospërputhje mund të shprehet si ndryshimi midis cilësisë së serialit dhe shkallës së shikimit.

Fatkeqësisht, fansat e dy aktorëve të famshëm nuk tregojnë të njëjtën përpjekje për serialin që çifti Neslihan Atagül dhe Kadir Doğulu, të cilët pas vitesh morën rolin kryesor në një serial të ri, u përpoqën të nxjerrin në plan të parë me një përpjekje intensive. Shikuesit e serialit nuk ofruan mbështetje të mjaftueshme për projektin, i cili u përshtat nga libri me të njëjtin emër të Peride Celal.

Kadir Doğulu për një kohë përmes kamerave ka kërkuar mbështetje nga publiku dhe më pas ka falënderuar të gjithë duke thënë se kjo mbështetje ka ardhur. Megjithatë, kjo çështje e mbështetjes është plot me mospërputhje. Gecenin Ucunda, ka interes të madh për projektin, sidomos nga adhuruesit e serialeve jashtë vendit. Megjithatë, nga vlerësimet e ulëta mund të kuptojmë se audienca vendase nuk i ka pëlqyer shumë historia.

Është e vështirë të shpjegohet pse ka vlerësime kaq të ulëta, megjithëse seriali në Gecenin Ucunda duket shumë i mirë si në aspektin e prodhimit, aktrimit, atmosferës dhe në fund të fundit historisë së tij.

Ka një çuditshmëri në serialin Gecenin Ucunda, kjo është shumë mospërputhje! 1

Dyshja Neslihan Atagül dhe Kadir Doğulu nuk janë vetëm në rolin kryesor në serial. Çifti, të cilët janë edhe partnerë produksioni, po përjetojnë një eksperiencë krejt të re në karrierën e tyre.

Është gjithashtu e admirueshme vendosmëria e Star TV për të vazhduar historinë, pavarësisht se vlerësimet e serialit “Gecenin Ucunda”, i cili ka një rëndësi të madhe për çiftin, vazhdojnë të jenë të ulëta. Shohim që ka një përpjekje për të vazhduar serialin të paktën deri në fund të sezonit.

Megjithatë, nisur nga kushtet aktuale, nuk dihet se për sa kohë do të vazhdojë kjo humbje për serialin Star TV, e cila mësohet se do të marrë dëmin.

Të interesuarit për serialin “Gecenin Ucunda” tregojnë se janë shumë të kënaqur me historinë dhe atmosferën e krijuar në mesazhet e tyre në rrjetet sociale. Ngazëllimin e publikut mund ta shihni në komentet e pasqyruara në trailerë. Megjithatë, duhet theksuar se ka një mospërputhje kur shikohen vlerësimet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *