Ndodh dicka papritmas gjate xhirimeve te serialit Mos me Braktis…

Seriali i ditës i Atv, Mos më lër të shkoj, vazhdon të takojë audiencën e tij çdo ditë jave.

Në serial emra me protagonistë si Esengül Aypek, Hazal Eylül Çelik, Gökberk Yıldırım, Edanur Gülbudak, intriga, dashuria dhe emocionet i prezantohen publikut së bashku.

Është bërë e ditur data e fundit e serialit të prodhuar nga Focus Film.

Në këtë pikë, “Kur përfundon seriali Mos më lër?” Pyetja filloi të kërkonte përgjigje. Publiku i produksionit, i cili do të prezantohet sot para publikut me episodin e 633-të, ka nisur numërimin mbrapsht për datën finale të Mos më lër të shkoj. Këtu janë të gjitha detajet…
Eksitimi është në kulmin e tij për datën e fundit të serisë së njohur të ekraneve gjatë ditës, Mos më lër të shkoj.

Seriali televiziv turk në zhanrin e dramës me shkrim nga Nebahat Küçükazay, me regji të Focus Film dhe me regji të Gürsel Ateş, pritet me padurim çdo ditë jave.

Kur përfundon seriali “Mos më lër të shkoj”? Pyetjet filluan të kërkonin përgjigje në këtë pikë. Këtu është data e fundit e serisë së fenomenit të Atv Mos më lër të shkoj…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *