Katari po ndikon edhe në përhapjen e fesë, tifozi i Meksikës zgjedh që të pranojë Islamin pasi shkoi në Botëror (Video)

Katari është në kryeqendër të botës për shkak të organizimit të Botërorit.
Për herë të parë një shtet arab ka këtë të drejtë dhe për herë të parë ky kompeticion është hapur me një citat të Kuranit. Kjo ka bërë që edhe njerëzit të cilët ndodhen në Katar të përfshihen nga situata.

Sipas të dhënave të pakonfirmuara, nuk janë të pakët njerëzit që kanë shkuar për Botërorin në këtë vend dhe kanë ndryshuar fenë e tyre. Në një video shihet edhe një tifoz i Meksikës që zgjedh të pranojë Islamin pasi shkoi në Katar.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *