Një fillim solid i serialit të ri turk Gecenin Ucunda / Në fund të natës

0

Dje u shfaq premiera e serialit të ri turk të quajtur Gecenin Ucunda / Në fund të natës. Kur bëhet fjalë për vlerësimin, fillimi ishte solid, pra mesatar.

Seriali Gecenin Ucunda / Në fund të natës transmetohet në kanalin Star TV. Në rolet kryesore në këtë projekt luajnë Kadir Dogulu dhe Neslihan Atagul, ndërsa Kadir është edhe një nga producentët e këtij seriali të ri televiziv. Seriali në fillim kishte rivalë të ashpër, Kurulus Osman, seriali që ishte sërish më i ndjekuri ditën e transmetimit dhe seriali O Kiz / Ta devojka. Kjo është arsyeja pse rezultatet e vlerësimit në episodin e parë ishin solide. Më saktësisht, vlerësimi i episodit të parë ishte rreth mesatares në të tre kategoritë.

Vlerësimi total i këtij seriali të ri turk ishte 3.04. Vlerësimi AB ishte 3.12 dhe vlerësimi ABC1 ishte 3.39.

Komploti i serialit turk Gecenin Ucunda bazohet në një roman të quajtur Gecenin Ucundaki Isik (Drita në fund të natës) nga viti 1963 nga Perida Celal, e cila thotë se është romani më i bukur romantik që ka shkruar ndonjëherë. Do të shikojmë historinë mbresëlënëse të Macide, e cila është një specialiste e burimeve njerëzore dhe që ia kthen shpinën dashurisë dhe përpiqet të krijojë një jetë të re për veten dhe fëmijën e saj dhe të arrijë botën humane.

Mbetet për të përmbledhur përshtypjet dhe për të parë se cili do të jetë vlerësimi në episodet e mëposhtme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *