Shpërthim i shikueshmerise në episodin e ri të serialit Yali Capkini!

0

Vlerësimet mesatare të arritura në episodin e parë të serialit Star TV të quajtur Yali Capkini me Afra Saracoglu, Cetin Tekindor dhe Mert Ramazan Demir në rolet kryesore nuk ishin shumë të kënaqshme.

Megjithatë, historia në serial tërhoqi shumë vëmendje dhe episodi i dytë pati një shpërthim të madh në vlerësime. Menaxhmenti i kanalit, i cili prej vitesh ka pasur fat të keq me serialet televizive, ka vendosur projektin e ri të Star TV në vendin e parë mes të gjithë grupeve të audiencës. Seriali Yali Capkini ishte një hit me vlerësimin e tij shumë mbi mesataren në të gjitha grupet e audiencës.

Ishte gjithashtu domethënëse që seriali tregoi këtë kërcim të madh në të gjitha grupet e vlerësimit. Fansat e këtij seriali turk ndanë komentet e tyre duke thënë se nuk mund ta besonin shikueshmërinë e shkëlqyer, pra se ishin befasuar pozitivisht. Një rol të madh në këtë sukses ka fakti që Afra Saracoglu që luan personazhin e Seyran dhe Mert Ramazan Demir që e shohim si Ferita janë shumë të pajtueshëm me njëri-tjetrin dhe rrezatojnë energji të mirë.

Xhirimet e serialit televiziv Yali Capkıni, i cili ka të bëjë me martesën e një vajze të re me një djalë të ri që ajo nuk e dëshiron, po xhirohen në Gaziantep dhe në të cilin publiku femër kritikon disa skena. Seriali Yali Capkini, i cili shprehet si një prodhim cilësor me cilësinë e xhirimeve dhe mënyrën e prezantimit të historisë, do të shquhet si një nga produksionet më të suksesshme të sezonit nëse do të marrë vlerësime të ngjashme në javët në vijim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *