SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Monthly Archive: March 2018

Dashuria për Afra Saracoglu bëri që asistent regjisori i «Zonja Fazilet dhe të bijat» të pushohej nga puna!

Afra Saracoglu është një nga aktoret kryesorë në serialin «Zonja Fazilet dhe të bijat». Edhe pse në moshë shumë të re, ajo premton të ketë një të ardhme të sigurt në kinemanë turke. Megjithatë, së fundmi aktorja bukuroshe është përfshirë…
Read more