SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Trumcaku epizodi 48 (LoveBird) – 26.10.2017

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓


Selimi i bën një ofertë një të panjohuri në burg me shpresën se mund të arratiset. Besimeja shqetësohet për reputacionin e Feridesë pas dy ditëve të kaluara e marrë peng nga Selimi ndërsa Nexhmija që ka mbetur shtatzënë mundohet të shkëputet nga foshnja dhe e kaluara e saj.

Kamrani dhe Ferideja vendosin të organizojnë ceremoninë e fejesës së tyre. Nerimani mundohet të ndërpresë fejesën me pretekstin se pret fëmijën e Kamranit, ndërsa Selimi përdor gjaknxehtësinë e Jusufit për t’ju shpëtuar rojave të burgut. Kamrani i bën Feridesë një dhuratë prekëse për fejesën e tyre.
Selimi orvatet te hakmerret ne ceremonine e fejeses.
Nexhmija arrestohet dhe Kamrani mundohet të gjejë një mënyrë për të shpëtuar të motrën por edhe për të mbajtur në jetë armikun e tij.
A do të vdesë Selimi dhe ç’rrjedhë do të marrin jetët e tyre pas nje sfide te veshtirë?

Leave a Comment

Your email address will not be published.