SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Surprizë për Ozcan Deniz në shesh xhirimin e «Nusja nga Stambolli»

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktori i njohur Ozcan Deniz ka festuar 46 vjetorin e tij.

Edhe pse dhurata më e bukur ishte lindja e djalit të tij, nuk mund të mungonte as një surprizë në sheshxhirimin e serialit “Nusja nga Stambolli”.

Duket se i gjithë kasti i aktorëve e ka surprizuar Deniz me një festë të papritur.

“Nusja nga Stambolli” vazhdon ende xhirimet ndërkohë që Ozcan i ka shkurtuar disi orët e puës. Ai qëndron në set vetëm dy orë dhe pjesën tjetër të ditës e kalon me gruan e tij dhe djalin e porsalindur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *