SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Përmbledhje nga epizodi i dates 06.11.2019 – Me Fal

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

.

.

Sonte ne epizodin e rradhes, policia do te merr aksion per ta arrestuar Kemalin ndersa Osman Kozani do e kuptoj këtë dhe do të shkoj tek shtëpija e Kemalit që ti kërkoj atij të ikë nga shtëpija… Nga ana tjetër Murati papritmas do e kuptoj se Unali gjendet në shtëpi dhe ai do të bëj një plan se si ta kap atë… Osman Kozani pasi nuk do e gjej Kemalin në shtëpi do e kërkoj atë dhe do i thotë Kemalit që mos të shkoj tek shtëpija e tij por të shkoj tek shtëpija e Osman Kozanit pasiqë policia do vijë tek Kemali që ta arrestojë atë. Mos e leni pa e parë sonte epizodin e rradhes…

Me poshte i keni edhe pamjen sipas Alsat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *