SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Pamje nga episodi i dites se hene – 03.02.2020

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

>
>
>
>
Cfare do te ndodh neser ??
Mahiri do shkoj te shtepia qe ia ka marr Xhejlanit !
Ajo do i afrohet atij ndersa ai nuk deshiron qe te kete asgje me te.
Ai i tregon asaj se ai ka vetem nje grua dhe ajo eshte Kaderi ndersa eshte me Xhejlanin
per shkak se deshiron te kete femije.
Osman Kozani i thote Ferides dhe Xhunejtit se do ndahen dhe sduhet te zgjatet dhe me shume..
Sevgit i kujtohet shtepia e nenes se Onurit menjeher sa afrohet tek shtepija
Ajo e pyet Shahinin se mos ndoshta jane gabim…!! Babait te Onurit menjeher do i kujtohet
se gruaja e tij ka perzier dicka. Kaderi do te grindet me Mahirin dhe do e sulmoj ate se ka dicka me Xhejlanin ndersane anen tjeter ai do e sulmoj ate duke i thene se ajo fsheh dicka prej tij pasiqe
nuk i ka treguar se ato nuk do mund te kene femije !!!
Ndersa Firdesi – nena e Onurit dmth ka pergatitur gjithcka qe te mund ta poshteroj
familjen e Baharit…

VIDEO
>

Opsioni i dyte – Openload eshte me poshte


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *