SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Ndryshim drastik nga aktorja e serialit “Flakë Pasioni”, nuk do ta njihni atë!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Pelin Oztekin i ka surprizuar gjithmonë fansat e saj me ndryshimet në pamje. Kujtojmë se para disa vitesh, ajo humbi plot 20 kg nëpërmjet një ndërhyrjeje në stomak. Së fundmi, ajo ka vendosur të eksperimentojë me flokët. Bionde por me fije shumë ngjyrëshe dhe gërsheta – është kjo pamja e re e Pelin, të cilën e kemi njohur nga “Flakë Pasioni”.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *