Mos u dorezo – PROMO – EPIZODI 130


Merti ndien mungesën e të atit dhe e kërkon me ngulm. Nazani me Elmasin zihen sërish brenda shtëpisë. Kush do ta sulmojë Jagmurin në këtë konflikt që do të marrë përmasa tragjike?
Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *