SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Kur dashuria vjen në ekran – Burak Deniz dhe e dashura e tij në një film së bashku

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Busra Develi, aktore shumë e njohur në Turqi është prej disa kohësh e dashuruar me djalin që të gjithë e njohim si Murat nga seriali “Jetë”. Çifti ka interpretur së fundmi në një film i cili titullohet “Arada”.


“Energjia e dashurisë tonë u ndje edhe gjatë xhirimit” – u shprehën aktorët.

Check out the video below:
Nuk kishte si të ndodhte ndryshe! Ata që duhen jashtë kamerave padyshim sjellin personazhe më të arrirë në ekran.

Kujtojmë se edhe çifti Fahriye Evcen dhe Burak Ozcivit, tashmë të martuar, kanë interpretuar së bashku në serialin “Lovebird-Trumcaku” të cilin mund ta ndiqni çdo të enjte në Tring.

Leave a Comment

Your email address will not be published.