SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Ju kanë munguar Defne dhe Omer – Publikohet më në fund filmi i tyre i fundit (VIDEO)

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Rikthehen në ekran Elcin Sangu dhe Baris Arduc, dy aktorët protagonistë të një nga serialeve më të ndjekur “Dashuri me Qira”.

Interpretimi i dy aktorëvë ishte aq i arrirë sa na ngjasonin me një çift të vërtetë. Ndaj, kur Baris ishte në kërkim të një partnereje për filmin e tij të fundit, të gjithë ishin të mendimin se vetëm Elcin ishte zgjedhja e duhur.
“Kohë për lumturi” vjen si prodhim i NuLook me regji të Senol Sonmez dhe skenar të Bugra Gulsoy dhe Ali Erkna Ersezer.
Tashmë, xhirimet kanë përfunduar dhe në Turqi është publikuar trailer-i i filmit. Mos humbisni videon e mëposhtme

Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published.