SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Jigit dhe Hayat, një çift i ri në ekran

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Aktori i mirënjohur i serialit “Mos u dorëzo”, Tolgahan Sayisman do të vijë së shpejti me një serial të ri. Në krah të tij interpreton një tjetër aktore shumë e njohur. Bëhet fjalë për Hande Ercel ose siç njihet per publikun shqiptar Hajat nga seriali “Jetë”. Ata do të jenë dy protagonistët e serialit “Siyah İnci” i cili sapo ka nisur xhirimet e tij. Skenat e para janë duke u xhiruar në Cezme të Turqisë dhe seriali pritet të përfundojë në Shtator. Shihni në këtë galeri disa nga foto e para nga seriali.
Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.