SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Jetë, Dashuria nuk do fjalë – PROMO – EPIZODI 46

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓


Didemi do t’i rrëfejë Muratit regjistrimin që i ka bërë bisedës me Derian. Ibrahimi paralajmëron Muratin që të mos e lëndojë Hajatin. Emineja do të zbulojë se kush është i dashuri i vajzës së saj dhe do të niset drejt e në kompani që ta takojë.


Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.