SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Flake Pasioni – Epizodi 25 – 30.10.2017

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Kerimi darkon me Hyljanë në fshat dhe kupton që ka rënë në dashuri me të, por nuk mund t’ia thotë. Hylja nuk e kupton dhe i flet ende me mendjen se do të largohet nga ai.

Meleku i thotë Hysenit se nuk mund të jenë bashkë, por më pas pendohet.
Nje lajm per Zejnep do të shkatërrojë gjithçka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *