SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Elcin apo Fahriye – Flet më në fund Arduc!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Të gjithë fansat e Baris Arduc janë në pritje: Elcin Sangu apo Fahriye Evcen! Bëhët fjalë për një serial të ri i cili do të sjellë përsëri në ekran aktorin e njohur të “Dashuri me Qira”. Megjithatë, ka vetëm një problem: ende nuk është vendosur cila do të jetë partnerja në krah të tij. Tek po kalonte disa kohë me miqtë dhe të dashurën e tij, Gupse Ozay, Baris është pyetur se cila do të jetë aktorja që pritet të interpretojë në krah të tij. “Nuk më takon mua të zgjedh. Është produksioni ai që vendos. Ndoshta partnerja në këtë serial nuk do të jetë as Elcin, as Fahriye” – është shprehur aktori duke e lënë përsëri të hapur këtë çështje. Ndërkohë, emri më i dashur në rrjetet sociale për këtë rol mbetet flokëkuqja të cilën të gjithë e njohën si Defne.

Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.