SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Deti i Jetes Sime – Artistet dhe Tematika – Seriali më i ri në RTV21

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Deti i Jetes Sime – Artistet dhe Tematika

Deti i Jetës Sime mbrëmë filloi në kanalin RTV21. Ky serial posedon një kuadër të madh të artistëve si dhe përbëhet nga një tamatikë e emocionuese e cila do arrijë të hyjë në zemrat e fansave.

Artistët e Serialit Deti i Jetës Sime

Në rolet kryesore të serialit Deti i Jetës Sime (Kalbimdeki Deniz) janë Ozge Ozberk dhe Kutsi. Gjithashtu në serial marrin pjesë edhe Jeshim Xheren Bezoglu, Batuhan Ekshi, Hazal Ajdinjaman, Hakan Eratij dhe Sabahat Kumas. Ne videon më poshtë mund të shikoni të gjithë aktorët dhe emrat e vërtet të tyre…

Tematika e Serialit Deti i Jetës Sime

Denizi kishe një jetë të lumtur familjare. Ajo posedonte të gjitha që do të dëshiroj një grua, por burri i saj humbet përnjëherë pa lajmëruar askënd dhe më tej fillon një jetë ankthi për Denizin. Ajo ngel pa asnjë para së bashku me fëmijët e saj dhe kështu që nuk din se çka të bëj më tej. Kështu që pas kësaj përball saj del Mirati i cili do të mundohet të kujdeset për të dhe ti ndihmoj në jetën e re të saj.

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published.