SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Defne ju fton për një vizitë brenda shtëpisë së saj – VIDEO!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Elcin Sangu rrëmbeu zemrat e të gjithë publikut me rolin e saj si Defne nga seriali “Dashuri me Qira”. Aktorja flokëkuqe është shumë e famshme në Turqi dhe gjithashtu shumë e pasur. Nëse ndonjëherë kishit pyetur veten se ku jeton ajo, ne jua tregojmë nëpërmjet kësaj video! Rrini si në shtëpinë tuaj!
Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published.