SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

DEFNE FESTON DITËLINDJEN – JA CILËT NGA AKTORËT E DASHURI ME QIRA ISHIN PRANË SAJ(VIDEO)

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Aktorja e njohur e “Dashuri me Qira” ka festuar ditën e djeshme ditëlindjen e saj. Defne ka mbushur 32 vjeç dhe kjo ditë e veçantë për të e ka gjetur të rrethuar me shumë miq e të afërm. Ndër emrat e njohur të ekranit që e uruan nga afër Elcin ishin dhe disa nga aktorët protagonistë të serialit. Një prej tyre ishte Müjde Uzman, e njohur në “Dashuri me Qira” si Seda. Mujde u bë pjesë e kastit të aktorëvë në sezonin e dytë të serialit.
Një tjetër emër që nuk mund të mungonte është Kerem Fırtına. Ashtu si në serial, edhe në jetën e përditshme, Elcin dhe Kerem janë miq të ngushtë!

Nuk na mbetet gjë tjetër, por të japim edhe ne urimet tona për Elcin, një nga aktoret më të pëlqyera të serialeve turke të transmetuara në Shqipëri.
Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.