SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Defne bëhet bionde – Si është e vërteta e këtij lajmi? Flet aktorja

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
U përfol gjatë në media për ndryshimin në look të aktores së njohur Elcin Sangu. Një flokëkuqe që në lindje, të gjithë ishin marrosur pas flokëve të bukur të aktores. Megjithatë, një lajm doli para disa ditësh duke treguar një Elcin krejt ndryshe, flokët e saj ishin të verdhë dhe aspak si më parë. Këtë ndryshim të aktores jo të gjithë fansat e pritën mirë, madje kishte nga ata që lanë komente negative. Por si është e vërteta?

“Nuk kam ndryshuar asgjë, flokët e mi bëhën kështu nga dielli. Ndryshojnë ngjyrë, por unë jam përsëri flokëkuqe.” – është shprehur aktorja.

Tashmë që vera po mbaron, edhe Elcin do të kthehet si më parë.

Leave a Comment

Your email address will not be published.