SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Burak Ozçivit do të marrë pjesë në një projekt bashkë me David Beckham

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Check out the video below:
Burak Ozçivit do të marrë pjesë në një projekt bashkë me David Beckham. Ata do të jenë imazhi i “AVM-së”. Kjo kompani nga Dubai i bën një ofërtë për herë të dytë aktorit të famshëm. Ozçivit ka fituar miliona lira për reklamën e parë. Dhe tani me bashkëpunimin e tij bashkë me David Beckham do të paguhet edhe më shumë.

Ozçivit po përgatitet për një nga projektet më të rëndësishme të karrierës së tij. Ai ka një rreth shumë të gjerë fansash edhe në Lindjen e Mesme. Sipas burimeve të ndryshme thuhet se Ozçivit ndodhet në SHBA, por jo vetëm për pushime. Sunduesi i Dubait ka organizuar një reklamë edhe në Stamboll, ku imazhi i saj ishte Ozçivit, ndërsa këtë herë thuhet se aktori i pashëm mund të marrë pjesë në reklamat që do të bëhen në New York.

Flitet se aktori i pashëm këtë herë do të marrë pjesë në reklamë bashkë me David Beckham. Ozçivit fitoi 5 milionë lira nga projekti “Emaar Square” në Stamboll, ku reklama e së cilës u transmetua edhe në Lindjen e Mesme.

Leave a Comment

Your email address will not be published.