SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Asli Enver nis të punojë si kamariere në Pragë – Fundja askush nuk e njeh!

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Aktorja e njohur e serialit “Nusja nga Stambolli”, Asli Enver është filmuar në Pragë tek shërbente kafe në një bar. Aktorja është zhvendosur disa ditë atje për të xhiruar episodin e parë të sezonit të dytë të “Nusja nga Stambolli”. Ajo ka qendruar për 10 ditë dhe ka interpretuar si kamariere në Nostress, një nga kafetë më të njohur të Pragës.
“Jo vetëm që bëra kamarieren por mësova edhe si të përgatis kafenë. Ishte shumë bukur të shërbeje kafe në një vend ku askush nuk të njeh. U kënaqa shumë” – ka thënë aktorja.

Kujtojmë që “Nusja nga Stambolli” nis së shpejti sezonin e tij të dytë ndërkohë që sezoni i parë transmetohet aktualisht në Tring. Atë mund të ndiqni çdo të premte në orën 21:00 në Jolly HD.

Check out the video below:

Leave a Comment

Your email address will not be published.