SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktorja e Flakë Pasioni, dikur 150 kg; ndryshimi i saj bëri bujë në mediat turke

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓


What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.
Ajo është një aktore e njohur në Turqi dhe tepër e suksesshme për shkak të roleve të saj. Aktualisht 30 vjeç, Pelin Oztekin lindi në Izmir në vitin 1987 dhe njihet për publikun shqiptar nëpërmejt rolit të saj në “Flakë pasioni”. Megjithatë, dikur kjo aktore ka qenë shumë ndryshe nga ajo çfarë shohim ne sot në serial.
Pelin është e bija e një ndër emrave më të shquar të kinemasë turke, Rasim Oztekin.

Në vitin 2014, ajo ndërmorri vendimin për të ndryshuar plotësisht pamjen e saj. Pelin arriti të humbë plot 150 kilogram në 6 muaj. Rënia e saj në peshë bëri bujë në të gjitha mediat.

Leave a Comment

Your email address will not be published.