SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

AKTORJA E FAMSHME E “KARA SEVDA” dhe “ICIMDEKI FIRTINA” FLET SHQIP ME GJYSHEN SAJ – VIDEO

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktorja e njohur e “Dashuri e pafund” dhe “Stuhia brenda meje”, Gizem Karaca është e njohur për të gjithë si komisarja e serialit. E njohur fillimisht si Miss Turqia, ajo po merr gjithnjë e më shumë role të rëndësishme në serialet turke. Megjithatë, shumë pak e dinë se gjyshja e saj është shqiptare, madje mund të themi se e flet shumë mirë shqipen. Aktorja ka ndarë në historinë e saj në Instagram disa video ku i kërkon gjyshes t’i mësojë asaj shqip. Shihini ato më poshtë!
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Check out the video below:

#yine#story #new #gizemkaraca #gizem #güzelköylü #karasevda #gül ❤

A post shared by gizk_hane_elbar fan (@gizk_han_elbar) on


openload eshte me poshte

#yine #story #gizemkaraca #gizem #güzelköylü #gül#karasevda ❤

A post shared by gizk_hane_elbar fan (@gizk_han_elbar) on

Leave a Comment

Your email address will not be published.