SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Aktori turk me prejardhje Shqiptare i shpëton vdekjes për pak…

SHKONI ME POSHTE I KENI 3 OPSIONE (SCROLL DOWN) ↓↓↓

Video eshte me poshte
What Is Forex?
The foreign exchange market (forex, FX, or currency market) is a global decentralized market for the trading of currencies. This includes all aspects of buying, selling and exchanging currencies at current or determined prices. In terms of volume of trading, it is by far the largest market in the world, followed by the Credit market.


Menjëherë pasi përfundoi me sukses serialin “Gezur ve Gusel”, aktori i njohur Kivanc Tatlitug nisi turin me jaht së bashku me bashkëshorten e tij, Basak Dizer, gjatë të cilit nuk u ka shpëtuar paparacëve. Mediat turke shkruajnë se pak ditë më parë, në ‘Turgutreis Marina’, ndërsa ka qenë duke hedhur disa bagazhe në anijen e një miku të tij, Tatlitug ka humbur ekuilibrin dhe ka rënë vetëm në një metër distancë nga helika e motorit të anijes së bashku. I zënë në panik, Tatlitug ka notuar shumë shpejt duke i shpëtuar mrekullisht rrezikut. I tronditur, pak minuta më vonë, Kivanc është kthyer sërish në anije për të bërë edhe një pushim të shkurtër para kthimit. Me gjithë rreziqet, tashmë Tatlitug dhe bashkëshortja e tij, Basak Dizer, i kanë mbyllur pushimet disajavore mbi anije.

Check out the video below:

openload eshte me poshte

Leave a Comment

Your email address will not be published.